Prof. Dr. Ömer Faruk Çolak TAÜ'de

Türk-Alman Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü 7 Kasım 2019 günü Prof. Dr. Ömer Faruk Çolak’ın konuşmacı olduğu bir konferans düzenledi. ‘Kapitalizm: İyi, Kötü ve Çirkin’ konulu konferansa İktisat ve İşletme öğrencilerinin ağırlıklı olarak katıldığı gözlemlendi.

2019 - 2020 Akademik Yılı Açılış Konferansı

2019 - 2020 akademik yılı açılış konferansımızı Prof. Dr. Asaf Savaş Akat ile gerçekleştirdik. Prof. Dr. Asaf Savaş Akat katılımcılara, "Dünya, İktisat ve Türkiye: Bir Ufuk Turu" adlı bir sunum yaptı. Dünya ve Türkiye ekonomisinin 1940'lardan günümüze gelişimi ve güncel sorunlar ile iktisadi düşünceler tarihinde yaşanan gelişmeler konferansın ana temasıydı.

Yaz Okulu Kapsamında Öğrencilerimiz FH Bielefeld'te

TAÜ İktisat Bölümü 2.sınıf öğrencileri, 23.06.19 – 12.07.19 tarihleri arasında Bielefeld FH’de gerçekleşen yaz okuluna katıldılar. Öğrencilerimize yaz okulu kapsamında FH Bielefeld’deki öğretim üyeleri tarafından, İktisat lisans eğitimi için çok önemli olan İktisat Almancası dilbilgisi, makroekonomi, mikroekonomi ve bilimsel araştırma yöntemleri dersleri verildi.