Brown-Bag Seminer Serisi

25.11.2019

TAÜ İktisat Bölümü'ne 2019 Eylül ayında katılan Dr. Arash Molavi Vassei Fakültemiz bünyesinde düzenli olarak yapılan Brown Bag Seminer dizisinde " Belief Selection as an Evolutionary Game with Replicator Dynamics" konulu bir sunum yaptı. Seminer özellikle İktisat bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri tarafından ilgi lie dinlendi. Dr. Molavi Vassei sunumunu yaptığı bu çalışması ile Büyük Depresyon ( Great Depression) gibi sıkıntılı dönemleri açıklayabilecek veya tahmin edebilecek, donanımlı bir makroekonomi için yeni bir çekirdek model geliştirme girişimi olan Makroekonomik Teorinin Yeniden İnşasına temel bir katkı sunmayı amaçlıyor.. Daha fazla bilgi için buradan Sunum Özetini okuyabilirsiniz.